Με κύριο όνομα «Σπάρτη» η νέα ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου!

Προχωρά σε αλλαγή ονομασίας η ομάδα των «βορείων δήμων»

Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 15:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με κύριο όνομα «Σπάρτη» η νέα ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου!

Την απόφασή τους για αλλαγή ονομασίας της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου με νέα που θα περιλαμβάνει το όνομα «Σπάρτη», ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Σκαφιδάς και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας των «βορείων δήμων». Η ομάδα με τη νέα επωνυμία που θα προκύψει θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με έδρα το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, ενώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων οι διοικούντες  διευκρινίζουν ότι δεν τίθεται θέμα συνένωσης με την ΑΕ Σπάρτη ή κάποια άλλη ομάδα.

Όπως τονίζουν οι παράγοντες της ομάδας, «με αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνειας αλλάζουμε την ονομασία της Αθλητικής Ένωσης Πελλάνας-Καστορείου σε όνομα που θα έχει ως βάση το όνομα της Σπάρτης.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την προοπτική, τη συνέχεια και το μέλλον που ονειρευόμαστε να έχει η ομάδα μας αλλάζουμε την ονομασία της, ικανοποιώντας το αίτημα όλων των Σπαρτιατών, συναινώντας στις προσδοκίες των υγιών παραγόντων, φιλάθλων και τιμώντας την ιστορία της ένδοξης πόλης της Σπάρτης.

Διευκρινίζουμε ότι δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει στο μέλλον πιθανότητα συνένωσης με κάποια ομάδα. Το εγχείρημά μας αφορά μετονομασία του τίτλου του δικού μας καθαρού ΑΦΜ.

Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε να ζητήσουμε την έμπρακτη στήριξη των επιχειρηματιών, του φίλαθλου κόσμου, και των φορέων της πόλης της Σπάρτης».

Ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την εύρεση της κοινής αποδεκτής νέας ονομασίας που θα βασίζεται στο όνομα της πόλης Σπάρτης, καθώς και για την οργάνωση της λειτουργίας της ομάδας.

Μάλιστα, την Κυριακή 23/6 στο ξενοδοχείο «Μενελάϊον» πραγματοποιήθηκε αρχική  συνάντηση με τους φορείς, παράγοντες και φιλάθλους της πόλης και του νομού για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα κορυφωθούν οι συναντήσεις με όσους επιθυμούν να στηρίξουν το εν λόγω εγχείρημα προς την ανάπτυξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη Σπάρτη.

«Μέλημα μας είναι η στελέχωση της νέας διοίκησης της ομάδας με υγιείς παράγοντες που αγαπούν την πόλη και το ποδόσφαιρο. Απώτερος σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την ένδοξη πόλη της Σπάρτης», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου.

Φωτο: Ν. Σελίμος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα