Με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Β. Λιόλιο συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Δ. Πτωχός

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2024 20:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Β. Λιόλιο συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Δ. Πτωχός

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της ομοσπονδίας και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ).

Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη και την υποστήριξη του αθλήματος, ο περιφερειάρχης άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς των ανθρώπων της ΕΟΚ, αλλά και τις ιδέες που παρουσίασαν για τη βελτίωση ή τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων και τη γενικότερη ώθηση που μπορεί να δοθεί στην Περιφέρεια, με στόχευση στις μικρές ηλικίες και στις ακαδημίες.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Β. Λιόλιος, είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη, Χρήστο Λαμπρόπουλο, σε μία γενικότερη ανάλυση της φιλοσοφίας και των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση της ομοσπονδίας.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Αρκά
Το κλίκ της ημέρας
του Αρκά

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti