Θρήνος για τη Ν. Πλαγάκη που «έσβησε» πρόωρα και αναπάντεχα

Σπαράζει καρδιές ο θάνατος μόλις στα 34 χρόνια της

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2024 18:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θρήνος για τη Ν. Πλαγάκη που «έσβησε» πρόωρα και αναπάντεχα

Βαθύτατα συντετριμμένες είναι οι τοπικές κοινωνίες Σπάρτης και Αγίων Αναργύρων (Ζούπενα) στο άγγελμα του αιφνιδίου θανάτου τής Νικολέτας Πλαγάκη, σε ηλικία μόλις 34 ετών. Η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Σπάρτης όπου διεκομίσθη, δεν κατέστη δυνατό να την κρατήσουν στη ζωή. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πένθους, η οικογένεια, οι φίλοι και οι γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στη Νικολέτα, στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα τελεστεί την Παρασκευή (8/3) και ώρα 2:30΄ μμ στον τόπο καταγωγής της νεαρής κοπέλας, τη Ζούπενα.

«Δακρύζει» και ο Θεός
 Όσοι γνώριζαν την πρόωρα χαμένη κοπέλα, έχουν μόνο έναν καλό λόγο για εκείνην και ο αδόκητος χαμός της, τους σόκαρε και τους συγκλόνισε. Περιγράφουν χαρακτηριστικά την 34χρονη ως ένα «πολύ καλό παιδί», ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, «ζωντανό» και κοινωνικά δοτικό άτομο, με διάθεση αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το «βιαστικό φευγιό» ενός ανθρώπου που σκόρπιζε ζωή και αγάπη.

Το τελευταίο διάστημα, η Νικολέτα εργαζόταν στη ΔΕΥΑΣ, ενώ στο παρελθόν είχε απασχοληθεί και σε άλλες επιχειρήσεις της Σπάρτης. Εξάλλου, στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» του Βαγγέλη Βαλιώτη.

Εκτός από την επαγγελματική της ενασχόληση, είχε και αγαπημένες συνήθειες στον ελεύθερο χρόνο της. Μεταξύ άλλων, λάτρευε τον χορό και, μάλιστα, ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος του Χορευτικού Συλλόγου Θεραπνών.

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος λένε ακόμα, ότι η Νικολέτα διήγαγε «την καλύτερη περίοδο της ζωής της…». Κρίμα, «παγωμάρα» και κόμπος στον λαιμό… Θλίψη και βουβός πόνος για έναν «άγγελο» που φτερούγισε ψηλά τόσο άδικα και ανέλπιστα νωρίς…

 Ο «ΛΤ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti