Έναρξη πνευματικών δράσεων από τη Μητρόπολη Μάνης στο Γύθειο

Παρασκευή, 15 Οκτώβριος 2021 15:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη πνευματικών δράσεων από τη Μητρόπολη Μάνης στο Γύθειο

Σειρά πνευματικών δράσεων πρόκειται να υλοποιήσει η Μητρόπολη Μάνης το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο των «πνευματικών ευκαιριών για την πόλη του Γυθείου», κάθε Κυριακή και ώρα 6:00 μμ θα τελείται εσπερινό κήρυγμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Ακόμα, οργανώνονται κύκλοι μελέτης της Αγίας Γραφής Κυριών. Η δράση θα διενεργείται κάθε Δευτέρα και ώρα 3:30΄ μμ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και στις 5:00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί από την επόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, η Μητρόπολη Μάνης προχωρά σε διοργάνωση «ενοριακών συνάξεων νέων στο Γύθειο». Η δράση θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και ώρα 4:00 μμ στην ενορία της Αγίας Τριάδας (εντός του ναού) για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού. Επίσης, κάθε Κυριακή και ώρα 7:30΄ μμ θα διεξάγονται νεανικές συνάξεις στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου. Η έναρξη έχει προσδιοριστεί αυτό το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Αρκά
Το κλίκ της ημέρας
του Αρκά

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti