"Peace Love and Jingle Bells" στο Ministry Music Hall

Χριστουγεννιάτικες Εορτές με Μουσική και Διασκέδαση

Σάββατο, 23 Δεκέμβριος 2023 16:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
"Peace Love and Jingle Bells" στο Ministry Music Hall

Η αγαπημένη μας εποχή έφτασε και το Ministry Music Hall υποδέχεται τις γιορτές με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Το "Peace Love and Jingle Bells" είναι η φράση-κλειδί για τις μοναδικές στιγμές που μας έχει ετοιμάσει.

Στο Ministry Music Hall, η διασκέδαση ξεκινάει στις 24 Δεκεμβρίου με το KLIK the party και τον αγαπημένο μας DJ NikosG, να ηγείται του χορού. Συνεχίζουμε το πάρτι με τους Ilias Bogdanos & Inco στις 27 Δεκεμβρίου και το Icarus party στις 29 Δεκεμβρίου.

Όμως, το καλύτερο μένει για το τέλος! Στις 31 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνουμε τη χρονιά με ένα ξεχωριστό New Year’s Eve Afternoon Party, με τους DJ NikosG και DJ Hlias Zavras. Φέτος το Ministry Music Hall μας περιμένει από νωρίς για να αποχαιρετήσουμε το 2023 με έναν μοναδικό τρόπο. Το τελευταίο party της χρονιάς θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι και θα κρατήσει μέχρι και τις τελευταίες ώρες του έτους (μετά την αλλαγή της χρονιάς το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό).

Και για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με ρυθμό, την 1η Ιανουαρίου έρχεται ο Dj Snatch για μια μοναδική μουσική εμπειρία. Σήμερα, ο DJ Snatch, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 και χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs.

"Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, να χορέψουμε, να απολαύσουμε τα cocktails και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές με τη μουσική να ενώνει τις καρδιές μας. Σας περιμένουμε στο Ministry Music Hall για μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα μας συντροφεύσει με χαρά και χορό! Ας ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των γιορτών!"

Περισσότερες πληροφορίες: 27310 81288


Και Candy Store για καλό σκοπό στο Ministry Pop Up
Παράλληλα, στο Ministry Pop-Up έχει ήδη ξεκινήσει ο εορταστικός κύκλος.

Η αγαπημένη μας γωνιά έχει μετατραπεί σε ένα ονειρικό Candy Store, όπου η κουζίνα του καταστήματος δημιουργεί γλυκές αλχημείες, όπως «Μαλλί της Γριάς», βαφλάκια, cheesecake μελομακάρονο (πρέπει να το δοκιμάσεις!) και αλλά φοβερά γλυκά...

Έως τις 31 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και προτάσεις του Ministry Pop-Up.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως μέρος των εσόδων από αυτή την γλυκειά εμπειρία θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σπάρτης,

Επιπλέον, στο πεζόδρομο του Ministry θα ακουστούν τα κάλαντα την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από τους Οn-Οff.

mini popup

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti