Βιβλίο το νικητήριο θεατρικό στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Δ. Μονεμβασίας

Το «Φίλεμα» του Μάνου Κουνουγάκη

Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2023 15:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βιβλίο το νικητήριο θεατρικό στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Δ. Μονεμβασίας

Εκδόθηκε από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας το θεατρικό έργο, που απέσπασε το α΄ βραβείο στον «1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοεμφανιζόμενου Θεατρικού Συγγραφέα», που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2022 στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας.
Πρόκειται για το «Φίλεμα» του Μάνου Κουνουγάκη, που κυκλοφορεί πλέον σε βιβλίο και η διάθεσή του γίνεται από τον Δήμο Μονεμβασίας.

«Πιστοί στον στόχο να δώσουμε βήμα έκφρασης στους ερασιτέχνες που υπηρετούν τη θεατρική τέχνη με συνέπεια και υψηλή αισθητική προσέγγιση, εγκαινιάζουμε, έτσι, μια μεγάλη σειρά εκδόσεων θεατρικών έργων, τα οποία θα διακριθούν τα επόμενα χρόνια στον διαγωνισμό», σημειώνουν οι αρμόδιοι στην ανακοίνωσή τους.

Την κριτική επιτροπή του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτοεμφανιζόμενου Θεατρικού Συγγραφέα Δήμου Μονεμβασίας αποτέλεσαν με αλφαβητική σειρά οι:
- Αικατερίνη Θεοδωράτου, θεατρολόγος
- Θοδωρής Καλλιφατίδης, συγγραφέας
- Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, ηθοποιός, σκηνοθέτης, καθηγητής υποκριτικής και συγγραφέας
- Λίλλυ Μελεμέ, σκηνοθέτιδα, ηθοποιός
- Παναγιώτης Παναγόπουλος, ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti