«Γουτού γουπατού» στο ΕΕΕΕΚ Καραβά

Μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή επεφύλαξαν για το φιλοθεάμων κοινό μαθητές και καθηγητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που...
Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Γουτού γουπατού» στο ΕΕΕΕΚ Καραβά

Μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή επεφύλαξαν για το φιλοθεάμων κοινό μαθητές και καθηγητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που στεγάζεται στον Καραβά την περασμένη Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.
 
Εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους, οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική παράσταση που είχαν ετοιμάσει με τίτλο «Γουτού Γουπατού», βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ενώ στη συνέχεια απήγγειλαν ποιήματα και εορταστικά τραγούδια υπό τη συνοδεία αρμονίου.
 
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Αικατερίνη Χριστοπούλου, ο δήμαρχος Μυστρά κ. Δημήτρης Αποστολάκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ κ. Κώστας Κωνσταντινάκος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά κ. Στράτης Σαραντάκος και αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού.
 
Την εμφάνισή του έκανε στο τέλος της εκδήλωσης και ο Άη-Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδία, ενώ παράλληλα είχε στηθεί ένας μπουφές με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, τα οποία είχαν ετοιμάσει οι μαθητές του σχολείου.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti