Επιμόρφωση και events το Σαββατοκύριακο στην «Πελοπόννησος Expo»

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2024 15:15 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιμόρφωση και events το Σαββατοκύριακο στην «Πελοπόννησος Expo»

Μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση «Πελοπόννησος Expo» το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Απριλίου
6:00 μμ | Συνεδριακό κέντρο: Ημερίδα με τίτλο «Η Πελατοκεντρικότητα ως παράγοντας αύξησης των πωλήσεων στις ΜΜΕ», θα παρουσιαστεί από τον κ. Σπυρίδων Κούρκουλο, σύμβουλο επιχειρήσεων, δραστηριοποιούμενος σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, με έδρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αγγλία.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν βρίσκεται η σημασία της πελατοκεντρικότητας για την επιβίωση της μικρομεσαίας λιανεμπορικής επιχείρησης, οι 4 πυλώνες της πελατοκεντρικότητας, η αξία του πελάτη στις επιχειρήσεις, η διαχείριση πελατών για κερδοφόρα λειτουργία, η πελατοκεντρική αλυσίδα αξίας για τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις που θέλουν να παραμείνουν κερδοφόρες και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της πελατοκεντρικόητητας και την αύξηση της ροής πελατών.

8:00 μμ | Στον κεντρικό χώρο της έκθεσης: Μουσικοχορευτική παράσταση «Το Ράβδισμα της Ελιάς» από τον Δήμο Τριφυλίας. Θα συνοδευτεί από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας – ΜΕΣΚ.

7:00 μμ | Στον χώρο της γαστρονομίας: Live Cooking - Γαστρονομική Εκδήλωση από τον Δήμο Τριφυλίας. Το «παρών» θα δώσει ο σεφ κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο οποίος θα παρουσιάσει μια παραδοσιακή συνταγή της περιοχής με γλυκοπατάτα και τον παραδοσιακό σε όλους «Καγιανά».

Παρουσίαση
Επιπλέον, η εταιρία Attex θα παρουσιάσει τα ψεκαστικά drone DJI Agras T30 και DJI Agras T10 στον εξωτερικό χώρο μπροστά από την έκθεση.
Ώρες παρουσιάσεων το Σαββατοκύριακο: 1:00 μμ - 3:00 μμ και 5:00 μμ - 7:00 μμ.

Και ιστορία
Σημειώνεται ότι όσοι παρευρεθούν στον χώρο της έκθεσης, αξίζει να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο όπου εκτίθεται η χειρόγραφη επιστολή του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά τεκμήρια, που κουβαλά πάνω του μια ολόκληρη ιστορία και έχει στην κατοχή του το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών στην έκθεση
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσφέρει δωρεάν μετακίνηση για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση «Πελοπόννησος Expo». Συγκεκριμένα, όλες τις ημέρες υπάρχει μίνι λεωφορείο που κάνει την διαδρομή πλατεία Κολοκοτρώνη - εγκαταστάσεις της έκθεσης - πλατεία Κολοκοτρώνη, ανά μία ώρα, βάσει ωρών λειτουργίας της έκθεσης.

Το Σαββατοκύριακο το λεωφορείο λειτουργεί από τις 10:00 πμ, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης είναι 9:15΄πμ. Η έκθεση θα λειτουργεί κατά τις ώρες 10:00 πμ έως 9:00 μμ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti