Διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμού χορού η Άννα-Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό!

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 17:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμού χορού η Άννα-Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό!

Aνάμεσα σε 22 χώρες και 1.000 χορευτές που διαγωνίστηκαν στο διεθνή elite διαγωνισμό σύγχρονου χορού “Domenico Modugno” στην Ιταλία, η Άννα-Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Λακωνίας, με το τραγούδι “ALIVE” σε χορογραφία της Σιλβίνας Κατσιώνη, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να κατακτήσει βραβεία και υποτροφίες!

Αφού κατάφερε να διακριθεί στην κορυφαία δεκάδα των συμμετεχόντων, κέρδισε δύο υποτροφίες για διοργανώσεις στην Ιταλία και στη Ρουμανία.

Όπως γράφει το pakialakonias.gr, «η διάκριση της μικρής χορεύτριας επιβεβαιώνει ότι η περιοχή του Δ. Μονεμβασίας, με τη σωστή καθοδήγηση καταξιωμένων δασκάλων και χορογράφων έχει λαμπρό μέλλον στο διαγωνιστικό Κλασικό & Σύγχρονο Χορό».


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti