Με μια ωραία γιορτή έκαναν «ποδαρικό» στο νέο έτος οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης»

Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2024 14:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με μια ωραία γιορτή έκαναν «ποδαρικό» στο νέο έτος οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης»

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα διεξήχθη η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου  «Θυγατέρες της Πηνελόπης» Σπάρτης, την περασμένη Κυριακή (28/1) σε αίθουσα γνωστού  ξενοδοχείου στο Παρόρι Σπάρτης. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι αρχών, φορέων και συλλογικοτήτων της Λακωνίας, καθώς και μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του σωματείου. Το θετικό και χαρμόσυνο κλίμα ήταν διάχυτο στον χώρο, με τους παρευρισκόμενους να έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με μουσικό πρόγραμμα, να κουβεντιάσουν, να γευθούν γλυκίσματα και άλλα εδέσματα, αλλά και να γνωρίσουν τις δημιουργίες τού εργαστηρίου χειροτεχνίας-εικαστικών «Α+Β Creating».

Ικανοποιημένη για το επιτυχημένο δρώμενο, η πρόεδρος του συλλόγου, Γεωργία Ζαχαράκη, ανέφερε: «Οι “Θυγατέρες της Πηνελόπης” οφείλουν ένα μεγάλο-μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς. Στον αιδεσιμότατο πατέρα Ηλία, που ευλόγησε την βασιλόπιτα ως εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας. Στο A+B creating, που με τη συμμετοχή τους είχαμε όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουμε  τις υπέροχες δημιουργίες τους με τη μέθοδο του quilting και τη φιλανθρωπική τους δράση από την Άντα και Μπάρμπαρα. Ιδιαίτερη δε ήταν η συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων από ανακυκλώσιμα υλικά που προσέφερε για την λαχείο φόρο αγορά μας η Μαρία Τσουλόγιαννη, μέλος των “Θυγατέρων της Πηνελόπης” και των Α+Β  creating».

Επίσης, η κ. Ζαχαράκη απευθύνει «πολλές ευχαριστίες σε όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικό, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βερούτη, τον αντιδήμαρχο κι εκπρόσωπο δημάρχου Σπάρτης, κ. Άγγελο  Αντωνάκο και τον αντιδήμαρχο κ. Ευστράτιο Κοκκορό. Ευχαριστούμε τον Νίκο Ξερούλη που μας διασκέδασε με ρεπερτόριο ελληνικό αλλά και ξένο, ενώ το Κυνίσκα ξενοδοχείο επιβεβαίωσε ότι είναι ένα κόσμημα για τον τόπο μας, αφού η φιλοξενία τους στον καλαίσθητο χώρο του με την άριστη εξυπηρέτηση ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσής μας».

Η πρόεδρος του συλλόγου ευχαριστεί, τέλος, «τα ΜΜΕ του τόπου μας που προέβαλαν την εκδήλωση μας έγκαιρα, ώστε να υπάρξει ενημέρωση που συνέβαλε οριστικά στην αθρόα προσέλευση του κόσμου».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti