Μελωδικό ταξίδι στο «Μουσικό Απόγευμα» του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης

To Σάββατο στη Μαγούλα

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 17:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μελωδικό ταξίδι στο «Μουσικό Απόγευμα» του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης

Σ’ ένα μουσικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι προσκαλεί τους φίλους του χορωδιακού τραγουδιού ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης (ΜΟΣ), στο «Μουσικό Απόγευμα» που διοργανώνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ στο κέντρο «ΑΜΙ» στη Μαγούλα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Μικτή και η Ανδρική Χορωδία του ΜΟΣ, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Τα σπιτικά γλυκίσματα και οι νόστιμοι μεζέδες, που οι κυρίες του Ομίλου προσφέρουν και φέτος, μαζί με γνωστές κι αγαπημένες ελληνικές μελωδίες,  υπόσχονται μία μοναδική βραδιά.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις τους (τιμή πρόσκλησης 12 ευρώ) από το φαρμακείο Ρέγκλη – Καλαμαρά στην κεντρική πλατεία Σπάρτης κι από το κατάστημα Ευγενίας Τσάχαλη του Αργύρη (Γκορτσολόγου 22).

Για κάθε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6947307582 ή να  αποστέλλουν μήνυμα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Αρκά
Το κλίκ της ημέρας
του Αρκά

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti