ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προοδευτική αντεπίθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη από τη Λακωνία!

Εκδήλωση για την αγροτική πολιτική στη Σκάλα

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2024 12:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προοδευτική αντεπίθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη από τη Λακωνία!

Στον δρόμο της προοδευτικής αντεπίθεσης σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει μπει για τα καλά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενόψει μάλιστα και των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η αγροτική πολιτική στην Ελλάδα και την Ευρώπη», την Πέμπτη (25/4) και ώρα 6:00 μμ, στο «Καφενείο Κυριακάκου», στη Σκάλα.

Δίδυμο Αραχωβίτη, Τελιγιορίδου
Ομιλητές, ο Σταύρος Αραχωβίτης, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και η Ολυμπία Τελιγιορίδου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Προσκλητήριο συμμετοχής στις ευρωεκλογές
Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ακράδαντα ότι, «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες έχουν τον πρώτο λόγο και δεν πρέπει να απέχουν. Η συμμετοχή και η ψήφος τους είναι καθοριστική, γιατί οι ευρωεκλογές καθορίζουν την ευρωπαϊκή διακυβέρνηση για τα επόμενα 5 χρόνια με άμεση επίδραση στις ζωές και την καθημερινότητά μας. Οι πολίτες με τη μαζική συμμετοχή και την ψήφο τους μπορούν να βάλουν φραγμό στον συντηρητισμό και να απαιτήσουν περισσότερη δημοκρατία, δικαιοσύνη, κράτος δικαίου για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας και προοδευτικής αντεπίθεσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη!»

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «είναι ψήφος για μια Ευρώπη της ειρήνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μια Ευρώπη που η ελπίδα θα νικήσει το φόβο. Για μια ισχυρή προοδευτική φωνή και διεκδικητική δύναμη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τα συμφέροντα της χώρας και το λαού μας. Για τη δημοκρατική, κοινωνική, πράσινη Ευρώπη, που έχουν άμεση ανάγκη οι λαοί της.»

Ποια Ευρώπη θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία;
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται «για μια δημοκρατική, κοινωνική, πράσινη Ευρώπη. Την Ευρώπη των λαών και των δικαιωμάτων. Την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής και της ασφάλειας. Την Ευρώπη της εργασίας και της ευημερίας των πολλών. Την Ευρώπη της αναπτυξιακής, περιφερειακής και ψηφιακής σύγκλισης προς όφελος όλων των λαών της. Την Ευρώπη παράγοντα ειρήνης και σταθερότητας στον κόσμο.»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά της ακροδεξιάς στροφής στην Ευρώπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται «στην Ελλάδα και την Ευρώπη για ισχυρή δημοκρατία και ισχυρό κράτος δικαίου. Παλεύει κατά της alt-right ακροδεξιάς, κατά των διακρίσεων, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της ομοφοβίας, του σεξισμού. Και αυτός ο αγώνας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίος σε μία περίοδο που ενισχύονται οι ακροδεξιές δυνάμεις στην Ευρώπη και η ευρωπαϊκή Δεξιά κάνει σαφή ακροδεξιά στροφή προκειμένου να διατηρήσει ή να κατακτήσει την εξουσία.»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Αρκά
Το κλίκ της ημέρας
του Αρκά

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti