Επιδοτεί τη συμμετοχή στην έκθεση «Sial» το Επιμελητήριο Λακωνίας

Έως 23 Απριλίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος

Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2024 15:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιδοτεί τη συμμετοχή στην έκθεση «Sial» το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων/μελών του για να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «Sial», η οποία θα διεξαχθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024 στο Παρίσι.

Ο λακωνικός φορέας θα συμμετάσχει στην έκθεση και επιδοτεί το 60% της συμμετοχής των επιχειρήσεων, ενώ διευκρινίζεται πως η επιχορήγηση μπορεί να δοθεί και συνδυαστικά. Το ποσό της ενίσχυσης ανέρχεται στα 500€ (με ΦΠΑ) ανά επιχείρηση.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση είτε ανεξάρτητα είτε μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Χρειάζεται να αποστείλουν συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως και την Τρίτη 23 Απριλίου 2024. Προϋπόθεση για την καταβολή της επιχορήγησης είναι η εξόφληση των συνδρομών προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2024 ή η κατάθεση αιτήματος διακανονισμού.

Εκ των σημαντικότερων
εκθεσιακών δρώμενων στον κόσμο
Η έκθεση «Sial» διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο «Paris Nord Villepint» στο Παρίσι. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων και ποτών στον κόσμο και είναι σημείο συνάντησης για τις μεγαλύτερες παραγωγικές εταιρείες του εν λόγω κλάδου, καθώς και για εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες λιανεμπορικές και εισαγωγικές αλυσίδες στον κόσμο. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η συγκεκριμένη έκθεση, χάρη στην τεχνογνωσία των στελεχών της και τη «φινέτσα» που τη διακατέχει, βοηθάει στη διαμόρφωση του μέλλοντος των τροφίμων και των ποτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti