Προήχθη σε Ταξίαρχο και συνεχίζει στη Διεύθυνση Λακωνίας ο Β. Τσιγαρίδης

Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2024 18:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προήχθη σε Ταξίαρχο και συνεχίζει στη Διεύθυνση Λακωνίας ο Β. Τσιγαρίδης

Στην ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας παραμένει ο Βασίλης Τσιγαρίδης, ύστερα από τις κρίσεις που διενήργησε το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος της ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, ύστερα από χρόνια στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, ο Μεσσήνιος ανώτατος αξιωματικός προάγεται σε Ταξίαρχο, συνεχίζοντας να ασκεί τα καθήκοντά του στον νομό για 5η συνεχή χρονιά ως επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας.

Ο έμπειρος Β. Τσιγαρίδης ανέλαβε τα ηνία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας τον Ιούλιο του 2019, διαδεχόμενος τον Ηλία Αξιοτόπουλο, ενώ προηγουμένως είχε διατελέσει Υποδιευθυντής στον νομό. Στην πολυετή σταδιοδρομία του στην περιοχή έχει χειριστεί αυξημένο αριθμό περιστατικών παραβατικότητας, υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχει κληθεί να αντιμετωπίσει και άλλους κρίσιμους φακέλους. Η προαγωγή του και η ανανέωση της εντολής στο «τιμόνι» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία, συνιστούν αναγνώριση των εντατικών προσπαθειών και του μέχρι στιγμής επιτυχημένου έργου του.

Ο Β. Τσιγαρίδης είναι κάτοχος Διδακτορικού Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακών διπλωμάτων από τη Σχολή Εθνικής Άμυνας, από τη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας με αντικείμενο τις στρατηγικές και τις πολιτικές της Εθνικής Ασφάλειας, από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με αντικείμενο την Ηθική  Φιλοσοφία. Επίσης, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti