Πρόγραμμα κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας στη Νεάπολη

Τετάρτη, 09 Ιούνιος 2021 12:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόγραμμα κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας στη Νεάπολη

Οι επισκέψεις της κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σπάρτης στην Νεάπολη Δ. Μονεμβασίας, θα πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Ιούνιο τις Πέμπτες 10, 17 και 24/6.

Στην κινητή μονάδα μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειας τους (ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος) και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και συμβουλευτικής.

Η μονάδα λειτουργεί σε χώρο πλησίον του ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Βοιών, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 27343 60148.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti