16χρονη βούτηξε πορτοφόλι από γραφείο στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2019 15:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
16χρονη βούτηξε πορτοφόλι από γραφείο στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Ιδιαίτερα άνετη και… ελαφρυχέρα αποδείχθηκε μια 16χρονη ημεδαπή Ρομά, η οποία την Τρίτη 26/3 εισήλθε σε γραφείο στο Νοσοκομείο Σπάρτης και -εκμεταλλευόμενη την απουσία εργαζομένων- άνοιξε την τσάντα μιας εργαζόμενης και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων. Στη συνέχεια, η ανήλικη έγινε… καπνός, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε στις τουαλέτες του νοσοκομείου το πορτοφόλι το οποίο, ωστόσο, ήταν… κενό περιεχομένου, όπως ήταν αναμενόμενο.

Μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης εξιχνιάστηκε η υπόθεση και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος της ανήλικης Ρομά, ενώ επιπλέον κατηγορούνται και οι γονείς της (μια 36χρονη και ένας 40χρονος), για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti