Σεισμός 4,6 Ρίχτερ νότια του Γυθείου

Αισθητός σε πολλές περιοχές της νότιας Πελοποννήσου - Στα 4,9 Ρίχτερ το μέγεθος της δόνησης σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 12:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ νότια του Γυθείου

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο νότια του Γυθείου, στη  θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μάνης, σημειώθηκε στις 11:52 το πρωί της Τρίτης (5/6),  σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ωστόσο, εκτίμησε το μέγεθος του σεισμού στα 4,9 Ρίχτερ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χλμ. νότια του Γυθείου και 58 χλμ. νότια της Σπάρτης, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν μόλις στα 2 χλμ.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της νότιας και ανατολικής Πελοποννήσου, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti