Σύλλογος Κροκεατών Αμερικής-Καναδά: Να ανακηρυχθεί το 2012 «Έτος Νικηφόρου Βρεττάκου»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την γέννηση του ποιητή Νικηφόρου Βρεττάκου και  σε συνεργασία με τη κεντρική βιβλιοθήκη...
Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύλλογος Κροκεατών Αμερικής-Καναδά: Να ανακηρυχθεί το 2012 «Έτος Νικηφόρου Βρεττάκου»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την γέννηση του ποιητή Νικηφόρου Βρεττάκου και  σε συνεργασία με τη κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης και τους διανοούμενους του Νομού Λακωνίας, ο Σύλλογος Κροκεατών Αμερικής-Καναδά ζητά από τη πολιτεία, την ανακήρυξη του έτους 2012 ως «Έτος Νικηφόρου Βρεττάκου».

Στη σχετική ανακοίνωση τους αναφέρουν:
«Εμείς οι Κροκεάτες της διασποράς ενώνουμε και ανυψώνουμε την φωνή μας μαζί με αυτήν της κεντρικής βιβλιοθήκης Σπάρτης, των συμπολιτών μας στις Κροκεές, του Δήμου Ευρώτα, τους πολιτευτές, συλλόγους και διανοούμενους του Νομού Λακωνίας και καλούμε το Ελληνικό Κράτος όπως, επ΄ευκαιρία της συμπλήρωσης100 χρόνων από την γέννηση του συμπολίτη μας ακαδημαϊκού, ποιητή Νικηφόρου Βρεττάκου, φόρο τιμής στην μνήμη του, εκτίμησης και προβολής του πλούσιου έργου του, ανακηρύξει το έτος 2012 ως “Έτος Νικηφόρου Βρεττάκου”.   Παρακαλούμε βοηθήστε τον αγώνα μας. Ενώστε και την δική σας φωνή προωθώντας τούτο το αίτημα μας σε κυβερνητικά στελέχη, οργανισμούς, σχολεία, συλλόγους, συγγενείς και φίλους».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti