Πάσχα στη Μάνη

Ξεχωριστές εκδηλώσεις και εναλλασσόμενα δρώμενα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι...
Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πάσχα στη Μάνη

Ξεχωριστές εκδηλώσεις και εναλλασσόμενα δρώμενα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στο Γύθειο Λακωνίας.

Με πρωτοβουλία του συλλόγου φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γυθείου, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων της πόλης και της κινηματογραφικής λέσχης Γυθείου, το Περιβολάκη έχει μετατραπεί για τις επόμενες μέρες στο σπίτι του κυρ- Κούνελου και της φίλης του Κατερίνας, οι οποίοι ξεναγούν τους επισκέπτες στην έκθεση βιβλίου, στο παζάρι λουλουδιών και στο παζάρι Πασχαλιάτικης λαμπάδας.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν θεατρικά-παιδαγωγικά δρώμενα, ενώ η κινηματογραφική λέσχη, από την πλευρά πλαισιώνοντας την εκδήλωση με εικόνες και μουσική, προβάλλει παιδικές ταινίες και ταινίες βασισμένες στα πάθη του Κυρίου.

Εχθές τα παιδιά έβαψαν τα κόκκινα αυγά, ενώ σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, τα παιδιά θα στολίσουν το δικό τους Επιτάφιο στην Κρανάη, συμμετέχοντας στην πομπή της περιφοράς των Επιταφίων στους δρόμους της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti