Εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Με τη «Vamvakou Revival»

Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 10:13 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ο Δεκέμβριος από μία εκδρομή; Υπάρχει καλύτερη εκδρομή από μία εξόρμηση σε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο κόσμο; Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από μια εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, η «Vamvakou Revival» προσκαλεί Βαμβακίτες, Σπαρτιάτες και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής σε μία ολοήμερη εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), όπου θα συμμετάσχουν σε μια ξενάγηση και μια μεγάλη γιορτή για τον ερχομό των Χριστουγέννων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί και το άναμμα  του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης 1/12 στις 12:00 μμ από το Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης και η αναχώρηση για επιστροφή από την Αθήνα θα γίνει στις 9:00 μμ της ίδιας ημέρας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 20 ευρώ/άτομο, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να αποστέλλουν τα στοιχεία τους και τον αριθμό των επιθυμητών θέσεων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σημειώνεται ότι, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti