Μια πηγή γνώσης «χώρεσε» σε ένα ψυγείο στη Μονεμβασιά

Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 14:14 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια πηγή γνώσης «χώρεσε» σε ένα ψυγείο στη Μονεμβασιά

Η αγάπη της για τα βιβλία αλλά και η ανάγκη να μοιραστεί τη γνώση με άλλους ανθρώπους, ώθησε τη Σοφία Γεωργοπούλου σε μια πρωτοποριακή ιδέα. Ένα παλαιό ψυγείο, με τη βοήθεια της εικαστικού Ελένης Σαρίδου, μετατράπηκε σε μια μίνι δανειστική βιβλιοθήκη!

Η ιδιότυπη «κιβωτός» γνώσης εγκαταστάθηκε στον κεντρικό δρόμο Μονεμβασίας – Νεάπολης, έξω από το παντοπωλείο Αναστασάκη, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δανειστεί ή και να προσφέρει κάποιο βιβλίο.

Στο χρωματιστό αυτό ψυγείο-βιβλιοθήκη όλοι έχουν τη ευκαιρία για ένα βιβλίο εντελώς δωρεάν και, παράλληλα, τη δυνατότητα να το εφοδιάσουν με νέα βιβλία που δεν χρειάζονται πια, συγκροτώντας έτσι μία διαρκώς ανανεούμενη πηγή γνώσης και μόρφωσης.


με πληροφορίες από monemvasianews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti