«Παραμύθια για φωνή και βιολοντσέλο»

Παράσταση στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού στη Σπάρτη

Τετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2021 12:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Παραμύθια για φωνή και βιολοντσέλο»

Τη μουσικοαφηγηματική παράσταση, για οικογένειες, με θέμα «Παραμύθια για φωνή και βιολοντσέλο» παρουσιάζει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30΄ πμ στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.

Η Αγνή Στρουμπούλη, με τη συνοδεία του μουσικού Σταύρου Παργινού, θα «ταξιδέψει» μικρούς και μεγάλους στα αληθινά παραμύθια της προφορικής παράδοσης. Θα ακούσουμε το Δαφνοκούκουτσο, που φέρνει τον απόηχο του Μύθου της Δάφνης, τον Πολυροβιθά, που από ένα πεταμένο ρεβίθι, αποχτάει μιλεούνια των μιλεουνιών ρεβίθια! Θα γνωρίσουμε τον ποντικό, που θέλει να δώσει τον πιο τρανό σύζυγο στην όμορφή του θυγατέρα και τρέχει στον Ήλιο, στον Βοριά… Κι άλλα που θα μας κάνουν να γελάσουμε, να μπούμε στη λαχτάρα του ήρωά τους, να ζήσουμε το θαυμαστό! Μπορεί να ξετρυπώσει και κανένα παλιοκαλικαντζαρούδι, μέρες που έρχονται!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως απαραίτητη είναι η κράτηση θέσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μουσείο στο τηλέφωνο 2731089315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Λόγω των ειδικών συνθηκών, κι έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti