Το 3ο Kalamata Dance Cup είναι γεγονός

12 έως 14 Νοεμβρίου 2021

Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2021 11:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το 3ο Kalamata Dance Cup είναι γεγονός

To 3ο Kalamata Dance Cup (Φεστιβάλ & Διεθνής Διαγωνισμός Χορού) ξεκίνησε δυναμικά τις προετοιμασίες του για το Νοέμβριο του 2021.

Ο Διεθνής Πολιτιστικός θεσμός της πολύπλευρης διοργάνωσης χορού παγκόσμιας προβολής, μετά την περσινή του αναβολή, επιστρέφει ανανεωμένο και προγραμμάτισε να ανοίξει και πάλι τις «πόρτες» του, το Σαββατοκύριακο 12 & 14 Νοεμβρίου 2021, στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Καλαμάτας «Τέντα».

Η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ, είναι μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Dance Challenge» και σε συνεργασία με την «POLISART», θα εργαστούν και φέτος σκληρά με όρεξη και αφιλοκερδώς για την επίτευξη των στόχων του.

Το Kalamata Dance Cup προσελκύει πλήθος καλλιτεχνών και ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ στοχεύει στη διατήρηση και ενίσχυση διεθνώς του χαρακτηρισμού που προσδίδεται στην πόλη της Καλαμάτας ως πολιτιστική «Πόλη του χορού».
  

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia