Άρχισε η «διαδρομή» προς τη δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου Μαγούλας

Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2020 14:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άρχισε η «διαδρομή» προς τη δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου Μαγούλας

Άνοιξε ο κύκλος εργασιών για την κατασκευή του νέου Πολιτιστικού Κέντρου Μαγούλας, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει εστία πνευματικής και πολιτιστικής καλλιέργειας και ανάταξης στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως αναφέρει ο εφημέριος Μαγούλας π. Γεώργιος Φωτόπουλος, «με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγιάς μας της Μαγουλιώτισας ξεκινήσαμε.  Διευθετήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες, υπεγράφη και το συμφωνητικό με τον εργολάβο κ. Παναγιώτη Κιρκίρη και το έργο πήρε το δρόμο του. Ευχή μας είναι οι εργασίες, που ήδη ξεκίνησαν, να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα, ώστε στον προβλεπόμενο από το πρόγραμμα εργασιών χρόνο, να παραδοθεί στην κοινωνία της Μαγούλας ένα αξιόλογο έργο που, εφ’ όσον αξιοποιηθεί σωστά, θα αποτελέσει σημαντικό κέντρο Πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής.

Σύντομα, επίσης, θα ολοκληρωθεί η μελέτη ανακατασκευής της παλαιάς διώροφης οικίας  η οποία θα προσφέρει στο Πολιτιστικό Κέντρο πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες.

Ο Θεός μαζί μας», καταλήγει ο π. Γεώργιος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος