Διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Η μνήμη του ξύλου»

Του βραβευμένου συγγραφέα Ηλία Λ. Παπαμόσχου

Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2020 19:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Η μνήμη του ξύλου»

Η 17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου, το σημαντικότερο γεγονός για το βιβλίο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λόγω των αντίξοων υγειονομικών συνθηκών θα διεξαχθεί αποκλειστικά και για πρώτη φορά διαδικτυακά από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, με ένα παράλληλο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Με πρώτιστο καθήκον και γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία όλων, το ετήσιο αυτό γεγονός που αφορά το βιβλίο, η 17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης προσαρμόζεται σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και το βιβλιοφιλικό κοινό της μπορεί να την επισκεφτεί ψηφιακά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα παρουσιαστεί μέσα από το διαδικτυακό κανάλι της, το  τελευταίο βιβλίο του βραβευμένου συγγραφέα Ηλία Λ. Παπαμόσχου,  «Η μνήμη του ξύλου».

Είκοσι διηγήματα για «του κόσμου το ξανάνιωμα και τη φθορά». Η μνήμη του ξύλου, όπου μέσα από είκοσι ευσύνοπτα διηγήματα περιέρχεται ένα πρόσφατο παρελθόν και ένα δυσοίωνο παρόν, και ίσως ένα πιο παραθετικό μέλλον, το οποίο περιμένει όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, κοινωνικής θέσης, πολιτικής τοποθέτησης ή λογοτεχνικών ενδιαφερόντων, με τα οποία πάντα πορευόμαστε, με τα οποία πάντα συνυπάρχουμε.
Ομιλητές: Ηλίας Παπαμόσχος, συγγραφέας, Γιάννης Παλαβός, συγγραφέας.

Παρακολουθείστε την εκδήλωση ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland