Οι οnline παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Νοέμβριο

Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 18:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι οnline παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Νοέμβριο

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις online παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε μέσα στο μήνα Νοέμβριο.
 
Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα μας κρατήσει συντροφιά και αυτό το χειμώνα με όπερα, μπαλέτο, μουσική και μουσικό θέατρο. Η πρεμιέρα των διαδικτυακών προβολών της θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου με την μοναδική  Μαντάμα Μπαττερφλάι του Πουτσίνι, κορυφαίο έργο κλασσικού ρεπερτορίου.
Το Εθνικό Θέατρο στις 21 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει μέσω live streaming την παράσταση «Σ’ εσάς που με ακούτε» της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Αβρανά. Το έργο πραγματεύεται τη ζωή στο Βερολίνο μετά την πτώση του τοίχους, την παγκοσμιοποίηση και το ρατσισμό.
 
Η διαδικτυακή σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση μέσω  live streaming την Κυριακή 22 Νοεμβρίου μας παρουσιάζει την «Αποκάλυψη» του Θάνου Παπακωνσταντίνου. Η Δευτέρα Παρουσία, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες, οι Επτά Σφραγίδες, ο Αμνός του Θεού, ο 666, σε ένα από τα πιο επιδραστικά και δυσερμήνευτα κείμενα στην ιστορία της ανθρωπότητας μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη σκηνική τελετουργία για να μας θυμίσει πως κάθε τέλος ίσως είναι μια νέα αρχή.  Αναρτημένη προς θέαση στο site του Ιδρύματος είναι και η παράσταση «Αντιγόνη Lonely Planet», της Λένας Κιτσοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland