«Τραγούδια από πατρίδες χωρίς σύνορα»

Μουσική βραδιά στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 10:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τραγούδια από πατρίδες χωρίς σύνορα»

Με αφορμή την αυγουστιάτικη πανσέληνο, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει μουσική βραδιά με τίτλο «Τραγούδια από πατρίδες χωρίς σύνορα», τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 9:00 μμ στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.

Το μουσικό συγκρότημα  «Alcedo Folk Band» θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με νέους ήχους, αλλά και τολμηρές προτάσεις σε γνώριμα και άγνωστα τραγούδια από τις λαϊκές μουσικές του κόσμου. Το συγκρότημα συνδυάζει τις ελληνικές με τις διεθνείς μουσικές διαδρομές και τα σύγχρονα με τα διαχρονικά μουσικά ακούσματα.

Το μουσικό σχήμα αποτελούν οι: Μαρία Μιχαλάκα-τραγούδι και βιολί, Στέφανος Χατζηαναγνώστου- φλάουτο, Δημήτρης Κουφαλάκος- φαγκότο και φυσαρμόνικα, Μενέλαος  Μωραΐτης-τούμπα, Γιάννης Ταυλάς-κιθάρες και τραγούδι και Κώστας Κωνσταντάτος-κρουστά, βιολί, μαντολίνο και τραγούδι.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, όμως η κράτηση θέσης κρίνεται απαραίτητη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Μουσείομ καθημερινά εκτός Τρίτης στο τηλέφωνο 27310 89315.

Επισημαίνεται ότι μετά την έναρξη της συναυλίας, η είσοδος στο χώρο δεν θα επιτρέπεται.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti