Επαναλειτουργεί το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης στη Νεάπολη

Το ωράριο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 14:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επαναλειτουργεί το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης στη Νεάπολη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας & Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας ανακοίνωσε το νέο ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης στη Νεάπολη.

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν τον σύγχρονο εκθεσιακό χώρο από την Τετάρτη 1 Ιουλίου ως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου μεταξύ των ωρών 10:00 πμ και 6:00 μμ Θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις ανά μία ώρα, ενώ η πρώτη ξενάγηση της ημέρας θα ξεκινά στις 10:30΄ πμ και η τελευταία στις 5:30΄ μμ.

Με κείμενα, εικόνες και εκθεσιακά αντικείμενα, το Μουσείο Ναυτικής Τέχνης και Παράδοσης επιχειρεί μια πολύπλευρη παρουσίαση του θέματός του πάνω στους τρεις βασικούς άξονες:
- Γνωριμία με τα Βάτικα
- Προσεγγίζοντας τον Καβομαλιά
- Τα Βάτικα βάζουν πλώρη

Ο χρόνος της ξενάγησης υπολογίζεται στα 40 λεπτά και το αντίτιμο του εισιτηρίου ανέρχεται στα 2 ευρώ.

Για ομαδικές επισκέψεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα  2734360115, 2734023040 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μουσείου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος