Μετατέθηκε για τον Ιούλιο το «Folk Festival» στην Τρίπολη

Η πρόσκληση συμμετοχής σε χορωδίες

Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2020 13:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μετατέθηκε για τον Ιούλιο το «Folk Festival» στην Τρίπολη

Να δηλώσουν συμμετοχή στο 3ήμερο «Folk Festival Tripolis» που θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη συνεχή χρονιά στην Τρίπολη, προσκαλεί τις απανταχού ελληνικές πολυφωνικές χορωδίες, η Χορωδία Τρίπολης. Πρόκειται για έναν θεσμό που αποτελεί μοναδική δραστηριότητα στο είδος του για τα εγχώρια χορωδιακά δεδομένα. Στο φεστιβάλ θα ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια, ελληνικά και ξένα.

Το φετινό 3ήμερο φεστιβάλ επρόκειτο να διεξαχθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης στις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2020. Όμως, εξαιτίας του κορωνοϊού, μετατίθεται η  ημερομηνία, για τις 3, 4 και 5 Ιουλίου και το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλες τις ενδιαφερόμενες χορωδίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, ενώ σημειώνεται ότι θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η κάθε χορωδία, στη διάρκεια του 25λεπτου προγράμματός της, θα ερμηνεύσει έξι κομμάτια εκ των οποίων τα τρία πρέπει να είναι φολκλορικά.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6977997359 (Ελένη Αλεξοπούλου – μαέστρος του Νεανικού τμήματος «La Vita»), 6977719001 (Νίκος Γαργαλιώνης – γενικός γραμματέας της Χορωδίας Τρίπολης), 271022840 και 6974796591, (Μαρία Καγκλή, ειδικός γραμματέας).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti