Δύο ομιλίες του Απ. Πιερρή στη Σπάρτη

Στις 6 και 8/3

Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2020 12:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο ομιλίες του Απ. Πιερρή στη Σπάρτη

 Επανέρχεται στη Σπάρτη ο διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών Πατρών κ. Απόστολος Λ. Πιερρής, ο οποίος θα πραγματοποιήσει δύο εισηγήσεις στις 6 και 8 Μαρτίου.

Τίτλος της πρώτης ομιλίας του κ. Πιερρή είναι «Ο Ελληνικός Κόσμος τον 7ο Αιώνα π.Χ.: η “Ανατολίζουσα” Εποχή και ο Εξαπολλωνισμός της Ανατολής. Η Εμπέδωση του Διπόλου Δωρικού – Ιωνικού, Ηπειρωτικής – Αιγαιοπελαγίτικης Ελλάδας. Η Πελοπόννησος “haut ulli terrae nobilitate postferenda”». Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 8:30΄ μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχείου Σπάρτης (κεντρική πλατεία).

Σε συμπληρωματική συνάντηση με τους φίλους του, ο Απ. Πιερρής θα μιλήσει με θέμα «Λυκούργος και Ashur-nasir-pal II. Πόλη και Αυτοκρατορία στο Κεντρικό Γεωπολιτικό Πεδίο της Ιστορίας τον 8ο Αιώνα π.Χ.». Η εισήγηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 8:30΄ μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχείου Σπάρτης.

Και στις δύο παραπάνω ομιλίες, η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στη θα υπάρξει χρόνος για συζήτηση με το κοινό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος