Κόβει βασιλόπιτα και ετοιμάζεται ο Σύλλογος Φίλων Καρνάβαλου Κροκεών

Αντίστροφη μέτρηση για το 59ο Καρναβάλι

Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020 15:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κόβει βασιλόπιτα και ετοιμάζεται ο Σύλλογος Φίλων Καρνάβαλου Κροκεών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος Φίλων Καρνάβαλου Κροκεών το Σάββατο 8/2 και ώρα 7:30΄ μμ στο εργοτάξιο της «Δεξαμενής» στις Κροκεές. Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την πρόσκληση απευθύνουν η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ελένη Μανάκου και η γραμματέας κ. Πίτσα Κολοβού.

Ετοιμασίες και κάλεσμα
για το 59ο Καρναβάλι Κροκεών
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι διεργασίες και προετοιμασίες από τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Καρνάβαλου Κροκεών για το 59ο Καρναβάλι Κροκεών και τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 4:30΄ μμ.

«Θα είναι τιμή και χαρά για μας να παρουσιάσετε το δρώμενο και την καρναβαλική σας διάθεση στην μεγαλύτερη και πλέον ιστορική παρέλαση της Λακωνίας», αναφέρει στο κάλεσμά του ο σύλλογος.

Οι συμμετοχές σε πεζά γκρουπ πρέπει να δηλωθούν στους υπεύθυνους, αιρετούς του ΔΣ: 1) Καραμπούκαλο Βασίλη (τηλ. 6993 695277), 2) Μέριανο Γιάννη (τηλ. 6906 246617), 3) Τσολομύτη Νίκο (τηλ. 6976 767857).

Ο επικεφαλής της ομάδας υποχρεούται να δηλώσει το θέμα τους και να συνεργαστεί με τους υπεύθυνους του φορέα του Καρνάβαλου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti