Αναβλήθηκε λόγω πένθους η «7η Γιορτή Στ. Καζαντζίδη»

Θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο

Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2019 13:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβλήθηκε λόγω πένθους η «7η Γιορτή Στ. Καζαντζίδη»

Στη αναβολή της «7ης Γιορτής Στέλιου Καζαντζίδη» προχώρησε ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας, μετά τον πρόσφατο, αιφνίδιο θάνατο του εκπαιδευτικού Φώτη Κανακόπουλου, ο οποίος ήταν μέλος και ταμίας του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, «7η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη» αναβάλλεται λόγω πένθους.
2. Οι λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς, που έχουν διατεθεί εξακολουθούν να ισχύουν και η διάθεση των υπολοίπων θα συνεχιστεί κανονικά.
3. Η «7η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη» θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο κέντρο εστίασης (Κεφαλάρι-Χρηστακάκου) την Τετάρτη  22 Ιανουαρίου 2020, με ώρα έναρξης 8:00 μμ, σύμφωνα με το ίδιο πρόγραμμα που ήδη έχει αναγγελθεί.
4. Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα γίνει με τους υπάρχοντες λαχνούς αυτή τη βραδιά.

«Ζητάμε την κατανόηση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας γι’ αυτήν την αναβολή, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την απόφασή μας διερμηνεύουμε σωστά και τα αισθήματα όλων. Θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση, αρκετά πριν την νέα ημερομηνία της «7ης Γιορτής» για την έγκαιρη ενημέρωσή σας», αναφέρει σχετικά ο σύλλογος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος