Τα βινύλια υποσχέθηκαν να ξαναγυρίσουν (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 10:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα βινύλια υποσχέθηκαν να ξαναγυρίσουν (ΦΩΤΟ)

Επτά βραδιές γεμάτες μουσική μας χάρισε την εβδομάδα που πέρασε η Πνευματική Εστία Σπάρτης. Στον όμορφο φιλόξενο χώρο της, άνθρωποι κάθε ηλικίας έγιναν μια παρέα χορεύοντας και ακούγοντας μοναδικά κομμάτια αποκλειστικά μέσα από δίσκους βινυλίου. Η αυλή σχεδόν κάθε βράδυ ήταν γεμάτη και ο εμπνευστής των βραδιών κ. Γιάννης Βούλγαρης μας υποσχέθηκε πως θα γίνουν κι άλλες παρόμοιες προσπάθειες και πως η Πνευματική Εστία Σπάρτης θα συνεχίσει να είναι μια κοιτίδα πολιτισμού για την πόλη μας.

Στο χώρο κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας λειτουργούσε έκθεση μουσικών μηχανημάτων εποχής, με πικ-απ , κασετόφωνα, γραμμόφωνα, παλιούς δίσκους και συλλογές και φυσικά δεν έλειπε το όμορφο τζουκ μποξ που κοσμούσε την είσοδο του κτηρίου, για να νοσταλγήσουν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος