«Θεράπνεια 2019»: 5η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών στη Σκούρα!

Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 17:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Θεράπνεια 2019»: 5η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών στη Σκούρα!

Με σύνθημα «Συνεργασία για τον Πολιτισμό και την Παράδοση» διεξάγεται η 5η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών «Θεράπνεια 2019». Η εκδήλωση, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ στο Δημοτικό Σχολείο Σκούρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τμήματα της Χορευτικής Ομάδας Θεραπνών, χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους και η Χορευτική Ομάδα Αμυκλών «Απόλλων»,  πλαισιωμένα από πενταμελή ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής με τους:
Τραγούδι: Σταυρούλα Δαλιάνη
Βιολί: Γιώργος Μαρινάκης
Κλαρίνο: Αντώνης Καλιούρης
Λαούτο: Ηλίας Καππάκος
Κρουστά: Κώστας Γιουλτούρης

Συνδιοργανωτές είναι ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκούρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κεφαλά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Γκοριτσάς και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.

therapneia 2019

FB IMG 1529963048284

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα