Μία ακόμα παράσταση για τα «Επείγοντα Περιστατικά» της ΕΘΟΛ

Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 14:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μία ακόμα παράσταση για τα «Επείγοντα Περιστατικά» της ΕΘΟΛ

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας θα πραγματοποιήσει μία ακόμα παράσταση του θεατρικού έργου «Επείγοντα περιστατικά» (σκηνοθεσία Κώστα Λαού), την Τρίτη 25/6 και ώρα 9:30΄ μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης). Υπενθυμίζεται ότι παράσταση θα διεξαχθεί και σήμερα Δευτέρα (24/6) και ώρα 9:30΄ μμ στον ίδιο χώρο.

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6970 842468 (από 12:00-2:00 μμ και 6:00-8:00 μμ).

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία σας και στην στήριξή σας. Σας περιμένουμε σήμερα και αύριο!», αναφέρει η ΕΘΟΛ.

Λίγα λόγια για το έργο
Πρόκειται για θεατρικό έργο του Αρκά. Δύο οργανισμοί, μία μεταμόσχευση, έξι όργανα, ένα τροχαίο, πολλές ανατροπές κι αστείρευτο χιούμορ… Μια πολιτικοκοινωνική αλληγορία με ήρωες έντερα, νεφρά, χολές, συκώτια και σπλήνες. Ένα τροχαίο ατύχημα, μία καρδιά που αργοσβήνει και μία μεταμόσχευση που… θα πετύχει; Οργανικές συγκρούσεις – ανθρώπινες συγκρούσεις. Ένα ξένο στοιχείο, ένα αλλοδαπό στοιχείο… Τι θα συμβεί; Μία ξεκαρδιστική κωμωδία, μα ταυτόχρονα μία σκοτεινή δοκιμασία.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για ανήλικους άνω των 15 ετών.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα