Παράταση για την έκθεση της Κουμανταρείου «Εικαστικοί στην Εκπαίδευση Λακωνίας – ΠΕ08» (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2019 15:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση για την έκθεση της Κουμανταρείου «Εικαστικοί στην Εκπαίδευση Λακωνίας – ΠΕ08» (ΦΩΤΟ)

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 η λειτουργία της περιοδικής έκθεσης  «Εικαστικοί στην Εκπαίδευση Λακωνίας – ΠΕ08» στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκης Σπάρτης – Παράρτημα Εθνικής Πινακοθήκης, όπως ενημέρωσε η κ. Μόνικα Διαμαντή, επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης-υπεύθυνη του παραρτήματος Σπάρτης. Η έκθεση, που εγκαινιάστηκε στις 11 Μαΐου, επρόκειτο να ρίξει αυλαία στις 10 Ιουνίου.  

Δεκατέσσερις εικαστικοί, απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού, που υπηρετούν ως εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ08 (εικαστικών μαθημάτων) στα σχολεία της Λακωνίας παρουσιάζουν για πρώτη φορά τα έργα τους σε μια ομαδική έκθεση.

Συμμετέχουν  (αλφαβητικά): Αγοργιανίτη Αθηνά, Βαρελά Κατερίνα, Δρίβα Αργυρώ, Κατσαφάνα Καλλιρρόη, Κουρεντζής Κυριάκος, Κουτσογιαννοπούλου Βασιλική, Μιχελάκου Αρετή, Παπαδημητρίου Γιώργος, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνος, Πολυγένη Αμαλία, Σαρρίδου Ελένη, Σκιαδά Νάντια, Τζανάκος Δημοσθένης, Χατζή Γεσθημανή.

Η έκθεση υλοποιείται από την Κουμαντάρειο Πινακοθήκη σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια/ Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας με τη χορηγία της εταιρείας “ATLANTIC BULK CARRIERS MANAGEMENT LTD”.


Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα