Έκθεση εικαστικών της λακωνικής εκπαίδευσης στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη

Το Σάββατο τα εγκαίνια

Παρασκευή, 10 Μάιος 2019 17:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκθεση εικαστικών της λακωνικής εκπαίδευσης στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη

Η Κουμαντάρειος Πινακοθήκη Σπάρτης σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια/ Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας εγκαινιάζει την περιοδική έκθεση «Εικαστικοί στην Εκπαίδευση – έκθεση εικαστικών της εκπαίδευσης Λακωνίας ΠΕ08», που πραγματοποιείται  με τη χορηγία της εταιρείας ATLANTICBULKCARRIERSMANAGEMENTLTD.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 8:30΄ μμ, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου 2019.

Δεκατέσσερις εικαστικοί, απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού, που υπηρετούν ως εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ08 (εικαστικών μαθημάτων) στα σχολεία της Λακωνίας παρουσιάζουν για πρώτη φορά τα έργα τους σε μια ομαδική έκθεση.

Συμμετέχουν  (αλφαβητικά): Αγοργιανίτη Αθηνά, Βαρελά Κατερίνα, Δρίβα Αργυρώ, Κατσαφάνα Καλλιρρόη, Κουρεντζής Κυριάκος, Κουτσογιαννοπούλου Βασιλική, Μιχελάκου Αρετή, Παπαδημητρίου Γιώργος, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνος, Πολυγένη Αμαλία, Σαρρίδου Ελένη, Σκιαδά Νάντια, Τζανάκος Δημοσθένης, Χατζή Γεσθημανή.

Επιμέλεια έκθεσης: Μόνικα Διαμαντή, επιμελήτρια της ΕΠΜΑΣ, υπεύθυνη του παραρτήματος Σπάρτης

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Kυριακή: 08:00 - 15:00
Tετάρτη: 12:00-19:00,Tρίτη: Kλειστά

Διεύθυνση:
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 123& Θερμοπυλών, Σπάρτη 23100
Τηλ: 27310 81822, 27310 81557

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti