Η ετήσια χοροεσπερίδα του Γορτυνιακού Πολιτιστικού Συνδέσμου Σπάρτης

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 17:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ετήσια χοροεσπερίδα του Γορτυνιακού Πολιτιστικού Συνδέσμου Σπάρτης

Την ετήσια χοροεσπερίδα του θα πραγματοποιήσει ο Γορτυνιακός Πολιτιστικός Σύνδεσμος Σπάρτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου (προπαραμονή  της Αποκριάς) και ώρα 9:00 μμ στο κέντρο «ΑΜΙ» στη Μαγούλα Σπάρτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου έχει φροντίσει για ένα καλό κι εκλεκτό μενού με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα «Λαϊκές Νότες του κέντρου. Στο κλαρίνο ο Γιώργος Ανδριανάκης και στο τραγούδι η Μαρία Αλεξοπούλου. Στη διάρκεια της χοροεσπερίδας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς με πολλά και αξιόλογα δώρα.

Καλούνται οι γορτυνιακής καταγωγής Σπαρτιάτες και Λάκωνες, αλλά και κάθε φίλος των Γορτυνίων, να στηρίξουν αυτήν την κορυφαία  εκδήλωση του συνδέσμου.

Εγγύηση για μια όμορφη, χαρούμενη και κεφάτη βραδιά αποτελούν όλες οι προηγούμενες επιτυχημένες χοροεσπερίδες του συνδέσμου.

Η τιμή πρόσκλησης ανέρχεται σε 18 ευρώ, ενώ η παιδική (με ιδιαίτερο πιάτο) διατίθεται προς 10 ευρώ.

Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και αγορά προσκλήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του συνδέσμου κ. Ιωάννη Πετρόπουλο στα τηλέφωνα 27310 24974 και 6938 841462.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα