Κόβουν πίτα και διεξάγουν συνέλευση οι Γορτύνιοι της Σπάρτης

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 16:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κόβουν πίτα και διεξάγουν συνέλευση οι Γορτύνιοι της Σπάρτης

Τη Δευτέρα 14/1 και ώρα 7:00 μμ στο γραφείο του Γορτυνιακού Πολιτιστικού Συνδέσμου Σπάρτης (Χαμαρέτου 129) θα πραγματοποιηθεί η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για το νέο έτος.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας θα ακολουθήσει τακτική εκλογική γενική συνέλευση των ταμειακά εντάξει μελών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1) Απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ.
2) Οικονομικός Απολογισμός 2015-2018-Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
3) Ερωτήσεις-απαντήσεις-τοποθετήσεις-προτάσεις
4) Φανερή ψηφοφορία έγκρισης ή μη των πεπραγμένων και του οικονομικού απολογισμού.
5)  Παρουσίαση ψηφοδελτίου για το ΔΣ και την ΕΕ
6) Ανάδειξη νέου ΔΣ κι ΕΕ

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο, για ένα από τα διοικητικά όργανα, παρακαλούνται να το δηλώσουν στον απερχόμενο πρόεδρο έως και την Παρασκευή 11/1/2019 το βράδυ.

«Καλούνται όλα -ανεξαιρέτως-  τα μέλη του συνδέσμου να παρευρεθούν στην κοπή της πίτας και την εκλογική γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων, τα οποία θα οδηγήσουν τον ιστορικό σύνδεσμο στην εκατονταετηρίδα του 2020 και στη νέα εποχή» σημειώνει ο Γορτυνιακός Πολιτιστικός Σύνδεσμος Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti