Στα έδρανα της Βουλής το βιβλίου του Π. Κρητικού

Την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Πού τελειώνει το ταξίδι σου;» θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα ο συνεργάτης της εφημερίδας...
Τρίτη, 22 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα έδρανα της Βουλής το βιβλίου του Π. Κρητικού

Την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Πού τελειώνει το ταξίδι σου;» θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα ο συνεργάτης της εφημερίδας μας, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, αλλά και πρόεδρος του Πολιτικού και Κοινωνικού Συνδέσμου «Νικόλαος Ζορμπάς» κ. Παναγιώτης Κρητικός, την Τετάρτη 30 Ιουνίου.
Το βιβλίο-αφιέρωμα στον αείμνηστο δημοσιογράφο, κοινωνικό αγωνιστή και εξαίρετο άνθρωπο Γιάννη Ελ. Διακογιάννη, θα παρουσιαστεί στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) στις 8 το βράδυ.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν οι βουλευτές Αθηνών κ.κ Γιάννης Δημαράς και Φώτης Κουβέλης, η βουλευτής Αργολίδος κ. Έλσα Παπαδημητρίου και ο βουλευτής Λάρισας κ. Αντώνης Σκυλάκος.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα αναγνώσει η ηθοποιός κ. Μελίνα Μποτέλη, ενώ την όλη εκδήλωση θα συντονίζει ο κ. Άγγελος Σιδεράτος, εκδότης του βιβλίου και σκηνοθέτης του Ελληνικού Κινηματογράφου.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti