Και φέτος η «Αδούλωτη Μάνη» στην Έκθεση Βιβλίου Πειραιά

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τους συμπατριώτες του στον Πειραιά και τα προάστιά του, ο εκδοτικός οίκος «Αδούλωτη Μάνη»...
Δευτέρα, 30 Μάιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Και φέτος η «Αδούλωτη Μάνη»  στην Έκθεση Βιβλίου Πειραιά

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τους συμπατριώτες του στον Πειραιά και τα προάστιά του, ο εκδοτικός οίκος «Αδούλωτη Μάνη» του Γ. Π. Δημακόγιαννη σηματοδοτεί και φέτος με την παρουσία του αλλά και με δικό του περίπτερο την 25η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά.

Η έκθεση, που διοργανώνεται από το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών Εκδοτών Πειραιά στον Λιμένα Ζέας, ανοίγει τις πύλες της στις 3 Ιουνίου και ρίχνει αυλαία την Κυριακή 19/6.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά την έκθεση από τις 7 το απόγευμα έως και τις 11 το βράδυ, ενώ οι λάτρεις του βιβλίου, λάκωνες και μη, μπορούν να κάνουν στάση στο μοναδικό περίπτερο συμμετοχής της περιφερειακής Ελλάδας στην έκθεση, την «Αδούλωτη Μάνη», η οποία εκπροσωπεί το μανιάτικο, λακωνικό και μεσσηνιακό βιβλίο, με δεκάδες τίτλους νέων και παλαιότερων βιβλίων, χαρτών, CD-DVD κλπ.

Βιβλία για κάθε προτίμηση και είδη για δώρα που το φιλότεχνο κοινό θα βρει για πρώτη φορά συγκεντρωμένα, θα στήνουν το σκηνικό της έκθεσης, ενώ ειδικά στο περίπτερο της «Αδούλωτης Μάνης», τους επισκέπτες θα υποδέχονται καθημερινά και συνεργάτες-συγγραφείς μανιάτες, λάκωνες αλλά και μεσσήνιοι.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Δημακόγιαννη στο 6978991863.