Η αγάπη έρχεται στο τέλος & A good day to die hard

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 7/3 θα προβάλλονται οι ταινίες:• Love in the end (Η αγάπη έρχεται στο...
Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η αγάπη έρχεται στο τέλος & A good day to die hard
Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 7/3 θα προβάλλονται οι ταινίες:
• Love in the end (Η αγάπη έρχεται στο τέλος) [ώρα προβολής 19:30]. Σάββατο & Κυριακή επιπλέον προβολή στις 17:00.
• A good day to die hard (Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα) [ώρα προβολής 22:00]

Η αγάπη έρχεται στο τέλος

Τρεις ιστορίες. Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.
Στο «Love in the end», γυρισμένο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη, πρωταγωνιστούν τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Κεχαγιάς, γνωστός κυρίως μέσα από μουσικά video clips, ο οποίος κάνει την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα σε ταινία μεγάλου μήκους.
Διάρκεια: 100

A good day to die hard
Ο βετεράνος ντετέκτιβ John McClane (Bruce Willis) ταξιδεύει στη Μόσχα προς αναζήτηση του γιου του, Jack (Jai Courtney), ο οποίος κατηγορείται από τις τοπικές Αρχές για εμπλοκή σ ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο. Ωστόσο, αυτό που αγνοεί ο John για το γιο του - με τον οποίο δεν έχουν και τις στενότερες των σχέσεων - είναι ότι ο Jack δουλεύει για τη CIA, έχοντας αναλάβει να φυγαδεύσει στις ΗΠΑ τον Yuri Komarov (Sebastian Koch), έναν πολιτικό κρατούμενο, οι πολύτιμες πληροφορίες του οποίου μπορούν να αποτρέψουν τα σχέδια μίας σκιώδους τρομοκρατικής οργάνωσης. Πλέον, οι δύο McClane καλούνται να παραμερίσουν παλιές διαφορές και να συνεργαστούν για το κοινό καλό...
Διάρκεια: 97
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti