Ραλφ, η επόμενη πίστα & Anna Karenina

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 24/01 θα προβάλλονται οι ταινίες: “Ράλφ, η επόμενη πίστα” (μεταγλωτισμένη - 17:00 έως...
Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2013 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ραλφ, η επόμενη πίστα & Anna Karenina
Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 24/01 θα προβάλλονται οι ταινίες: “Ράλφ, η επόμενη πίστα” (μεταγλωτισμένη - 17:00 έως 27/01) & “Anna Karenina” (19:30 & 22:00)

Ραλφ, η επόμενη πίστα

Ο Ραλφ γνωστός ως Καταστροφέας είναι κακός ή τουλάχιστον έτσι του επιβάλλει ο άχαρος ρόλος που παίζει εδώ και δεκαετίες σʼ ένα κλασικό πια βιντεοπαιχνίδι. Απέναντί του έχει τον καλό της υπόθεσης, τον Fix-It Felix που τον επισκιάζει σε εκνευριστικό βαθμό. Όταν ο Ραλφ αποφασίζει ότι βαρέθηκε να παίζει τον κακό, παίρνει την κατάσταση στα στιβαρά του χέρια του και ξεκινάει μια περιήγηση σε όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Σκοπός του είναι να αποδείξει ότι έχει όλα τα φόντα για να είναι κι αυτός ήρωας, από τους καλούς.
Στη διαδρομή του από γενιά σε γενιά βιντεοπαιχνιδιών θα συναντήσει την σκληροτράχηλη Sergeant Calhoun, αλλά και την απροσάρμοστη και εριστική Vanellope von Schweetz, ενώ κάποια στιγμή θα απελευθερωθεί ένας θανάσιμος εχθρός που απειλεί όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Θα προλάβει ο Ραλφ να αποδείξει ότι είναι ήρωας πριν ανάψει το Game Over;

Anna Karenina
Στη Ρωσία του 19ου αιώνα, η αριστοκράτισσα Anna Karenina βλέπει την ζωή της να αλλάζει, όταν ξεκινά εξωσυζυγική σχέση με τον Κόμη Vronsky. Προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει την αλήθεια και το νόημα στη ζωή της, αψηφά απερίσκεπτα τις συμβάσεις της ρωσικής κοινωνίας κι εγκαταλείπει το σύζυγο και το γιο της για να ζήσει με τον εραστή της. Ο περίγυρός της την καταδικάζει και την εξοστρακίζει, ενώ οι ολοένα συχνότερες κρίσεις ζήλιας της αποξενώνουν τον κόμη, βυθίζοντάς την σταδιακά σε μια αδιέξοδη κατάσταση.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος