«Οι Πέντε Θρύλοι» & «Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι»

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 27/12 θα προβάλλονται οι ταινίες:• «Οι Πέντε Θρύλοι» (16:00)• «Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι»...
Δευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι Πέντε Θρύλοι» & «Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι»
Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 27/12 θα προβάλλονται οι ταινίες:
• «Οι Πέντε Θρύλοι» (16:00)
• «Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι» (18:00 & 21:30)

Οι Πέντε Θρύλοι

Ο Jack Frost είναι αιώνια νέος, χαρισματικός και έξυπνος, ενώ οι δυνάμεις που κατέχει του επιτρέπουν να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα με τη βοήθεια των μαγικών εργαλείων του. Ο Jack θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους αθάνατους Φύλακες, μεταξύ των οποίων ένας εναλλακτικός Αγιο Βασίλης, το Πασχαλινό Λαγουδάκι, αλλά και η Νεράιδα των Δοντιών προκειμένου να πολεμήσουν τον πανούργο Pitch, ένα κακό πνεύμα που απειλεί να κατακτήσει τον κόσμο και να εξαλείψει την ελπίδα και τα όνειρα των παιδιών.
Το σπίτι των καρτούν Dreamworks επανέρχεται δριμύτερο, αυτή τη φορά με ένα 3D animation που θα βασίζεται στη σειρά βιβλίων The Guardians of Childhood του William Joyce. Οι δημιουργοί της υπέροχα τρυφερής ταινίας «How To Train Your Dragon» συνεργάζονται στην παραγωγή με τον εκ των κορυφαίων κινηματογραφιστών της εποχής μας, Guillermo Del Toro («Pans Labyrinth»). Στις φωνές των πρωταγωνιστών θα ακούσετε, μεταξύ άλλων, τους Hugh Jackman, Alec Baldwin και Jude Law. Η ταινία πρόκειται να βγει και σε παιχνίδι, γεγονός που μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι θα έχει εξαιρετική ανταπόκριση στο κοινό των μικρών μας φίλων (και όχι μόνο).
Διάρκεια 97
 
«Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι»
Ο Bilbo Baggins (Martin Freeman) είναι ένα νεαρό Hobbit, το οποίο καλείται να αφήσει την ήρεμη ζωή και να ζήσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Αναζητώντας κάποιον έμπιστο, ο μάγος Gandalf (Ian McKellen) εμπιστεύεται τον Bilbo να τον ακολουθήσει, έχοντας για παρέα δεκατρείς θαρραλέους νάνους των οποίων ηγείται ο θρυλικός πολεμιστής Thorin Oakenshield (Richard Armitage). Αποστολή τους είναι να επανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Erebor, το οποίο ο δράκος Smaug άρπαξε πολύ καιρό πριν από τους νάνους. Η γη που θα διανύσουν ο Bilbo και η παρέα του κρύβει θανάσιμες εκπλήξεις καθώς είναι γεμάτη από Goblins, Orcs, Wargs, γιγαντιαίες αράχνες και μάγους. Κι ενώ το ταξίδι τους οδηγεί ως το Lonely Mountain, η πορεία θα φέρει τον Bilbo πρόσωπο με πρόσωπο με το Gollum (Andy Serkis), στην πιο μοιραία συνάντηση της ζωής του...
Μία δεκαετία μετά, ο Peter Jackson επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της Μέσης Γης με το prequel του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών, The Hobbit. Στη νέα ιστορία, συναντούμε ξανά τον θείο του Frodo Baggins, Bilbo, ο οποίος είχε τις δικές του περιπέτειες όταν ήταν νέος και ήταν μέρος μιας διαφορετικής συντροφιάς, η οποία αποτελούνταν κυρίως από νάνους (13 ζωή να χουν!) και από το μάγο Gandalf. Ο βασικός συνδετικός κρίκος με την τριλογία του Αρχοντα δεν είναι άλλος από το ίδιο το δαχτυλίδι, καθώς στις νέες ταινίες θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πως το πιο αναγνωρίσιμο μαγικό αντικείμενο του σύμπαντος του Tolkien, έφτασε στην κατοχή του Bilbo. Το τολμηρό εγχείρημα των εν λόγω νάνων (στο οποίο θα παρασύρουν και τον Bilbo) δεν είναι άλλο από το να επιστρέψουν στις χαμένες πατρίδες τους και να αποτολμήσουν το φαινομενικά ακατόρθωτο, δηλαδή να εναντιωθούν στο μοχθηρό δράκο Smaug που χρόνια πριν κατέκτησε αυτό που αποκαλούσαν σπίτι τους, τη "χρυσή πολιτεία" που έχτισαν οι νάνοι κάτω από το Μοναχικό Βουνό.
Διάρκεια 169
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος