«Η Κακιά, η Καλή και η Άσχημη»

Μια ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία «ανεβαίνει» στους Δ. Ευρώτα και Μονεμβασίας
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Η Κακιά, η Καλή και η Άσχημη»
Ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο σε σενάριο και σκηνοθεσία του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Μακρή σταθμεύει στη Λακωνία για τρεις παραστάσεις. Η μαύρη κωμωδία «Η Κακιά, η Καλή και η Άσχημη» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο νόμο μας, στις 9.15 το βράδυ του Σαββάτου 30/6, στο ΕΠΑΛ Μολάων, για να βρεθεί την επομένη Κυριακή 1/7, την ίδια ώρα, στην πλάζ Νεάπολης «Καρνάγιο». Η τριήμερη περιοδεία του θιάσου θα ολοκληρωθεί, τη Δευτέρα 2/7, στις 9.15 το βράδυ, με παράσταση στο «Επιδαύριο Θέατρο» του Δήμου Ευρώτα.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ το άτομο, ενώ για ανέργους, συνταξιούχους, φοιτητές και παιδιά, τα δύο εισιτήρια ανέρχονται στην τιμή των 15 ευρώ.

Λίγα λόγια για το έργο
Τρεις ηλικιωμένες κυρίες ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη για πολλά χρόνια, κάθε μια ξεχωριστά με τον πιο τρελό και τον πιο ιδιόμορφο χαρακτήρα. Ευδοξία η πόντια (η κακιά της παρέας). Ζαμπέτα (η άσχημη), ωραιοπαθής μέχρι θανάτου και η Μυρουδιά (η καλή) με ιδιόμορφο πρόβλημα υγείας.... Κληρονομούν μια απίστευτη περιουσία από τον ίδιο εραστή τους και όταν ανοίγει η διαθήκη, τους ανακοινώνετε ένας όρος. Αν ζουν και οι τρεις θα πάρουν την μισή περιουσία, αν όμως ένα μήνα αργότερα από το άνοιγμα της διαθήκης ζει μόνο μια θα πάρει όλη την περιουσία. Καταλαβαίνουμε τι θα γίνει... Η μια προσπαθεί να εξοντώσει την άλλη.
Έκτακτη συμμετοχή θα έχει ο Χάρος στο πρόσωπο του Δικηγόρου, ενώ η Σεξοβόμβα Νοσοκόμα και η Καλλονή Παρθενώπη-Μαγδαληνή θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Τέλος η Ανέμελη... (κυρία Ε. Σαμιωτάκη), η ανατροπή σε όλο το έργο, θα ταράξει τις καρδιές μας.
Κωμικά, ευτράπελα, απίστευτες ατάκες, κωμικοτραγικές καταστάσεις, θα σας κάνουν μόνο να γελάτε.

Συντελεστές παράστασης
Έργο του: Γιώργου Μακρή
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μακρης
Μουσική Επιμέλεια:Γιώργος Μακρής
Σκηνικά: Π. Πριστούρης
Κοστούμια:Τούλα Μακρή

Εμφανίζονται: Γιώργος Μακρής, Νίκος Ζιάγκος, Γιώργος Μαυράς, Δέσποινα Μακρή, Αυγερινός, Γ. Τζιλίνη και φιλική συμμετοχή Ευαγγελία Σαμιωτάκη.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti