Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με ξεχωριστές παρουσίες έκοψαν πίτα οι Γεωργιτσιάνοι της Αττικής

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2024 12:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με ξεχωριστές παρουσίες έκοψαν πίτα οι Γεωργιτσιάνοι της Αττικής

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος σε καφέ-μπαρ στο Περιστέρι Αττικής.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπατριώτες για την παρουσία τους και εύχεται «καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, χαρές, δημιουργία, ευτυχία και πολλά έργα στην Λακωνία μας».

Το συμβούλιο ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους: τον βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λοβέρδο, τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Βασίλειο Λώλο, τον αντιδήμαρχο Περιστερίου Αττικής και εκδότη εφημερίδας του Περιστερίου, Ιωάννη Καλαντώνη, τον γνωστό δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή, νέο πρόεδρο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου, Αλέξανδρο Μηλιώνη. Επίσης, απευθύνει ευχαριστίες στον Γεώργιο Βαρυμπομπιώτη, στενό συνεργάτη του βουλευτή Λακωνίας ΝΔ, Νεοκλή Κρητικού, τον επίτιμο πρόεδρο Γεώργιο Πανταζέλο, τον επιχειρηματία Ηλία Τσερωτά, τον επιχειρηματία Αθανάσιο Καρβούνη, τον συμπατριώτη πρώην γενικό διευθυντή Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Γιαννόπουλο, τον πολυτάλαντο ιερέα Περιστερίου, πατέρα Σπυρίδωνα Καζάνη κ.α..

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti