Κοπή βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Τριτέκνων Λακωνίας

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2024 10:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κοπή βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Τριτέκνων Λακωνίας

Καθώς η υπογεννητικότητα στην πατρίδα μας έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις και τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και την τεκνοθεσία βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, οι τρίτεκνες οικογένειες της Λακωνίας με τον δραστήριο Σύλλογό τους «καλούν όλους, μέλη αλλά και φίλους τής ελληνορθόδοξης τρίτεκνης οικογένειας», στην ετήσια εκδήλωσή τους, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Mystras Grand Palace Resort, στην αίθουσα «Παλαιολόγος» και ώρα 7 το απόγευμα. Θα πραγματοποιηθεί η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, ενώ θα ακολουθήσει και ο ετήσιος χορός του Συλλόγου με πλούσιο μενού και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, καθώς και κλήρωση με πλούσια δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και προμήθεια προσκλήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας (Βρασίδου 127) στη Σπάρτη, ή απευθείας στον πρόεδρο κ. Γεώργιο Οικονομάκη καλώντας στο τηλέφωνο 6977719682.

Σημειώνεται ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

«Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς και ευκαιρία για γνωριμία, σύσφιξη σχέσεων, αλλά και ποιοτική διασκέδαση», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti