Πρώτη συνεστίαση της νέας χρονιάς για το Κάστρο Μονεμβασίας

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2023 12:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρώτη συνεστίαση της νέας χρονιάς για το Κάστρο Μονεμβασίας

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε η Αθλητική Ένωση Κάστρο Μονεμβασίας, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε μία εκδήλωση που διεξήχθη σε κατάστημα εστίασης της Μονεμβασιάς.

Σε ένα κλίμα ενωτικό με παρόντες φίλους, οπαδούς και υποστηρικτές της προσπάθειας που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕ, ο πρόεδρος Πάρης Χούτρης, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά. Ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου, προάγοντας κι ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες στην περιοχή.

Ο κ. Χούτρης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου, ευχαριστώντας τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας, την υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας, Μαρία Πλαγιανού και τον προϊστάμενο του Τμήματος Δόμησης, Όμηρο Πελτέκη.

Επίσης, ευχαρίστησε την επιχείρηση της οικογένειας Χαραμή για την προσφορά της βασιλόπιτας, τον Κυριάκο Κλάψη για την προσφορά του κρασιού, τη Σταυρούλα Παυλομανωλάκου και τον Βαγγέλη Χάδιαρη που τραγούδησαν αφιλοκερδώς για την εκδήλωση.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Κάμπρας, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι τοπικών Αρχών, φορέων και συλλογικοτήτων.


με πληροφορίες από monemvasianews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti