Η 40η επέτειος του «Σπάρταθλον» σε ένα βίντεο 16 λεπτών

Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2023 17:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η 40η επέτειος του «Σπάρταθλον» σε ένα βίντεο 16 λεπτών

To 40o «Σπάρταθλον» πέρασε στην ιστορία τον Σεπτέμβριο του 2022 με τον Φώτη Ζησιμόπουλο να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του ιστορικού υπερμαραθωνίου.
 
Ο Διεθνής Σύνδεσμος «Σπάρταθλον», για να τιμήσει την 40η επέτειο του αγώνα δημιούργησε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του τερματισμού και της διαδρομής.
 
Η πορεία από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, προς την Ελευσίνα, τα Μέγαρα, την Κόρινθο, την Τεγέα, μέχρι τα ιερά χώματα της Σπάρτης όπου δρομείς από κάθε γωνιά του πλανήτη, υποκλίθηκαν στο αιώνιο σύμβολο νικητή ενάντια στο αδύνατο, τον βασιλιά Λεωνίδα, τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης, η πολυπόθητη στέψη με τον κότινο της ελιάς, όλα αυτά αποτυπώνονται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύνδεσμος.

Το 40ο «Σπάρταθλον» πέρασε στην ιστορία και η πόλη της Σπάρτης με λαχτάρα περιμένει το επόμενο. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το επετειακό βίντεο.

 

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti