«Τραγουδάμε Μίκη Θεοδωράκη, γιορτάζουμε τον Μάνο Χατζιδάκη»

Στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2022 12:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τραγουδάμε Μίκη Θεοδωράκη, γιορτάζουμε τον Μάνο Χατζιδάκη»

Μικροί και νέοι καλλιτέχνες του Εθνικού Ωδείου Καλαμάτας και του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Θα σ’ αγαπώ, θα γίνουμε τραγούδι», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 μμ στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού. Με σύνθημα «Τραγουδάμε Μίκη Θεοδωράκη, γιορτάζουμε τον Μάνη Χατζιδάκη», οι διοργανωτές επιφυλάσσουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στους αείμνηστους κορυφαίους μουσικοσυνθέτες, που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα στον πολιτισμική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει η Ελένη Μέντη, την επιμέλεια της προβολής ο Γιάννης Μπαγιώκος, ενώ την επιμέλεια των κειμένων έχει η Κυριακή Χελιώτη.

Σημειώνεται ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti